Followers

Jangan Lupe Jenguk2 Cnie Tau..

SOFT BLANKET COTTON BATCH 7

Salam semua...stok baru soft blanket cotton dah masuk...cuci2 mata lah ye..macam biasa mana berkenan roger2 lah,.,hhehehe..sms/tel,ym or emel..semua blh..














 bs1 SOLD















 bs2 SOLD
















bs3 SOLD
















bs4 SOLD















bs5 sold















bs6 sold















bs7 sold















bs8 SOLD














bs9 sold
















bs10 SOLD














bs11 SOLD














bs12 SOLD

















bs13 sold















bs14 SOLD
















bs15 SOLD















bs16 SOLD















bs17 SOLD














bs18 SOLD














bs19 SOLD














bs20 SOLD



ok...tu je..apa2 seperti biasa ym/emel rose_82202yahoo.com
sms/tel 0175590181


selamat shopping :)

New Arrival..Shawls + Inner Bercorak STILL HOT RM10 JE...

                                 
                                    CARA PAKAI SHAWLS DENGAN GAYA TERSENDIRI...


Shawl cotton rm10 sehelai. Pos laju rm7. Beli 4 free pos laju.
Sape cepat dia dapat.
GRAB IT BE4 TOO LATE....













 SCO1



SCO2














SCO3



















SCO4




Shawls lagi....
rm10 jugak. pos laju rm7.
Beli 5 helai dapat rm9...free pos laju. Boleh campur mana2 shawls di sini ye...yang bernilai rm10 je.

Jom tengok..















SO-PL1














SOAB-1















SOAB-2



















SOAB-3
















SOAB-4



Nak lagi??? Ha..inner bercorak pun ada..kain jenis lycra..lembut,x panas..memang best!!!
Sama jugak dengan shawls hanya rm10 sahaja. Pos laju rm7.
Beli 3 dapat each rm9. Best kan??



                                                   







IN-01





                                                           


                                                    


 IN-02










 IN-03


NAK ORDER?? BOLEH TERUS SMS/TEL 017-5590181 (ROS) OR EMAIL/YM ROSE_8220@YAHOO.COM.



TQ..HEPI SHOPPING...


Update Stok + Stok Baru 11/10/200

Salam semua..Di bawah ni saya update stok yang avaibale dan juga ada beberapa stok baru..Check it out...

ZassSss...seperti biasa , pilih kod yang anda gemari/berkenan di hati..then beritahu saya , jika masih available, selepas anda membuat pembayaran saya akan pos mengikut pesanan yang dibuat oleh anda.

Pos dilakukan pada hari bekerja dan juga hari2 tertentu jika saya free pada hari tersebut melainkan ada masalah yang tidak dapat dielakkan. Maklumlah saya pun insan seperti anda juga.

Ok..lets we see..

SOFY BLANKET COTTON BATCH 6














BL10 RESERVED
















BL11













BL12 RESERVED















BL13
















BL14 RESERVED














BL15


STOK TERHAD..SIAPA CEPAT DIA DAPAT..RM35 FREE POSTAGE..AMIK LEBIH DISKAUN LAGI....GRAB IT BEFORE ITS TOO LATE...SEE YA..



LOTS OF LOVE

Stok Baru 6/6/2010

Salam semua...erm..bz jugak sekarang. Musim cuti dah bermula...apapun jom jengah di kedai saya..stok baru dah masuk..mana tahu ada yang anda berkenan...ambil satu rm35..ambil lebih dari sehelai ada diskaun menanti anda...

Lihat-lihatlah ye...














BL01 RESERVED













BL02 SOLD














BL03 RESERVED













BL04 RESERVED














BL05















BL06  SOLD




















BL07 RESERVED





















BL08 RESERVED















BL09  SOLD




ALL RM35 FREE POSTAGE!!!! GRAB IT BEFORE TOO LATE...
BUY MORE THAN ONE...GET DISCOUNT...TQ


THANKS
 
javascript:void(0)